lauantai 21. maaliskuuta 2015

Lauantai 21.3.2015

Päivä 9.

Olipas nannaa tänään taas liikkua ihan normisti. Ensin olin pari viikkoa raajarikko, kun kävelylenkillä onnistuin ylirasittamaan nivelsiteitä. Ei siis onneksi ollut mitään rikki, mutta siitä huolimatta ei paljon naurattanut, kun käytännössä liikkumiset rajoittuivat välille sänky-sohva-keittiö-vessa. Sitten kun siitä selvittiin, menin ja otin tetanusrokotteen. BAM! Kaksi päivää liikkumiskieltoa lisää. Oli kyllä harvinaisen ilkeä pistos, vieläkin tuntuu lihaksessa.

Kuusi päivää ja sitten olisi taas vähäksi aikaa stressivapaata. Ainakin teoriassa. Onneksi ei sitten olekaan kuin sata muuta asiaa to do -listalla... Stressipäissäni olen hypännyt kaupassa ostamassa milloin mitäkin pientä. En sentään namusia, jotakin edistystä. Mutta juuri näiden minikauppareissujen takia jääkaapin hevi-osasto alkaa vähitellen ammottaa tyhjyyttään. Ja täällä hitechin luvatussa maassa kaupat pidetään visusti kiinni sunnuntaisin. Huomisen vielä selvinnen, mutta maanantaina ollaan aamupalan nuivemmalla puolella. Onpas minullakin ongelmat nykyään...

Tänään muuten onnistuin ajattelemaan suklaakakkua ilman, että kuola valui suupielistä. Ihan noin vain, neutraalisti. Ehkä se tästä sitten kuitenkin joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti