torstai 26. helmikuuta 2015

Torstai 26.2.2015

Päivä 5.

Tuossa männä päivänä kun märehdin sitä jäätelönsyöntiä. Toisaalta on tässä väkisinkin jotakin edistystä tapahtunut, koska en sitten sortunut mässäilemään viikkotolkulla. Enkä myöskään juonut sitä iltaolutta, jota ei oikeasti tehnyt mieli. Olinpahan vaan, että kun tässä muutenkin on syömiset sieltä tänne päin, niin sama kai se olisi. Eli siis jotakin lienen oppinut kuitenkin. Vaikka siinä tilanteessa ei ihan siltä tuntunutkaan.

Nyt ollaan taas suhteellisen tasapainoisessa olotilassa, ei juuri heiluta namuset pöydällä. Paitsi että löysin toisen vaihtoehdon synttärikakuksi. Löysin pari muutakin tuon kyseisen kakun ohjetta, ja kummastuttaa tällaista pientä pohjoisen ihmistä, että Ameriikoissa voi kaiken ostaa valmiina. Kakun kuorrutteenkin (siis tämä legendaarinen frosting). Se nyt ei kuitenkaan ole tässä niinkään ajankohtaista - enemmänkin: en osaa päättää.

Onneksi tässä vielä on pari viikkoa aikaa mietiskellä asiaa.

(Ja joo, tiedostan kyllä, miten terveen kuvan annan itsestäni, kun jauhan kuukausitolkulla jostakin kakusta, jota ei edes vielä ole olemassa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti